SEO Freelancer

SEO freelancer gezocht voor het sturen van jouw huidige zoekmachine optimalisatie traject? Of ben je het zat dat potentiële klanten je website maar niet kunnen vinden en wil je op de juiste manier SEO in gaan zetten. Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste website terecht gekomen.

Ik word al meer dan 9 jaar ingehuurd als SEO freelancer voor allerlei uiteenlopende vraagstukken binnen mijn vakgebied. Dit varieert tot het optimaliseren van een lokaal restaurant tot grootschalige SEO trajecten voor internationale websites en webwinkels.

Google blijft zich continu verbeteren en innoveren en hierdoor veranderd het landschap van SEO zich continue. Google update namelijk zijn algoritme meer dan 500 keer per jaar en dit maakt dat factoren op het ene moment belangrijk zijn, terwijl het volgende moment ze minder meewegen.

  Een duidelijke visie als SEO freelancer

  Online Ambition optimaliseert websites voor bezoekers en niet voor Google. Wij geloven namelijk in toegankelijkheid voor de bezoeker. Websites die relevant zijn en converteren. Hiermee behaal je naar onze mening altijd het beste resultaat. Want meer bezoekers staat niet altijd voor meer omzet.

  Mijn werkzaamheden zijn dan ook gericht op basis van gebruiksvriendelijkheid en autoriteit. Om een autoriteit in jouw niche te worden, is het belangrijk dat alles klopt van de grond af. Dat start bij website die snel is en technisch helemaal geoptimaliseerd is. Daarna zal er gekeken worden naar de huidige content van de website en waar op basis van een zoekwoordenonderzoek er nog meer content geplaatst kan worden.

  Het laatste deel is autoriteit vergroten van de website en dat doen we door effectief en relevant linkbuilding uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat Google ziet dat de website populairder wordt door alle online stemmen(backlinks) en begint de website steeds meer als een autoriteit te zien.

  Door deze werkzaamheden structureel en effectief uit te voeren, hebben voor meer dan 500+ klanten lange termijn resultaten kunnen boeken.

  Huur mij in als SEO freelancer

  Wil je graag 1-op-1 spreken over jouw website en doelen? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan. In dit gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden die ik voor je website en wat ik voor jouw website kan betekenen.

  seo specialist inhuren

  Joeri

  Marketing Directeur

  Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Online Ambition als onze vaste online marketing consultant. Zeer tevreden over onze samenwerking en ook onze klanten lopen weg met de specialisten van Online Ambition.
  seo specialist

  Tim Hoogvliet

  Eigenaar Tassen4jou

  Dit geweldige online marketing bureau heeft onze website top posities in de Google zoekresultaten gezorgd. Op dit moment staan we nog steeds met meer dan 150 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

  WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN INTAKE GESPREK HEB AANGEVRAAGD?

  1. AANVRAGEN INTAKE GESPREK

  Nadat je het aanvraagformulier voor de SEO intake gesprek hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de online marketing scan nog exacter uitvoeren.

  2. SEO ANALYSE

  Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEO score van jouw website.

  3. GRATIS CONSULT

  Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter gevonden te worden in Google.

  Klanten die we geholpen met zoekmachine optimalisatie