SEA freelancer

Op zoek naar een SEA freelancer? Je Google Adwords campagne uit handen geven aan een ervaren SEA specialist kan een grote stap zijn. En wanneer je deze stap wilt zetten, kies je dan voor een bureau wat jouw bedrijf als een nummertje ziet, of voor een enthousiaste SEA freelancer die persoonlijk contact en transparantie hoog in het vaandel heeft?

Online Ambition is een SEA freelancer die voortdurend op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en veel contact heeft met Google. Deze ontwikkelingen worden dan direct vertaald naar jouw Adwords campagne.

Dit doen we altijd in samenwerking met de klant, want jij kent jouw business als geen ander. Zonder jou bestaat er geen succesvolle Adwords campagne met veel leads en omzet. Zou je graag willen weten waar je nu staat? Vraag snel een SEA scan aan!

  Wat doet een SEA freelancer?

  Waar sta je nu en waar wil je naartoe groeien als bedrijf? Dit is de belangrijkste vraag die onze specialisten je kunnen vragen. Wij brengen eerst de huidige situatie in kaart en kijken waar de kansen liggen. Te vaak zien we dat een Adwords campagne niet goed ingericht zijn en niet bijhouden worden door een Google Adwords specialist. Hieronder kort de werkzaamheden van een SEA freelancer;

  • Een goede strategie bepalen
  • Input van klanten vertalen naar haalbare doelen
  • Doelen omzetten naar een rendabele strategie
  • Adwords account inrichten volgens een maximale en duidelijke structuur
  • Toevoegen van zoekwoorden, advertenties en campagnes
  • Onderhouden en optimaliseren van de campagne
  • Maandelijks rapport van resultaten via e-mail

  Om de drie maanden gaan we om de tafel om te kijken of we op de goede weg zijn met de huidige Adwords campagnes en of er nog verbeterpunten te vinden zijn. Met deze manier van werken garanderen wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

  Vraag een SEA scan aan van een SEA freelancer

  Door een SEA scan uit te laten voeren door één van onze specialisten kunnen we kijken welke kansen er liggen op het gebied van Adwords. Daarna zullen we de verdere procedure bespreken. Samen met Google zetten we een nieuwe Adwords campagne op die optimaal rendeert. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een SEA campagne aan!

  seo specialist inhuren

  Joeri

  Marketing Directeur

  Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Online Ambition als onze vaste online marketing consultant. Zeer tevreden over onze samenwerking en ook onze klanten lopen weg met de specialisten van Online Ambition.
  seo specialist

  Tim Hoogvliet

  Eigenaar Tassen4jou

  Dit geweldige online marketing bureau heeft onze website top posities in de Google zoekresultaten gezorgd. Op dit moment staan we nog steeds met meer dan 150 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

  WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN INTAKE GESPREK HEB AANGEVRAAGD?

  1. AANVRAGEN INTAKE GESPREK

  Nadat je het aanvraagformulier voor de SEA intake gesprek hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de SEA scan nog exacter uitvoeren.

  2. SEA ANALYSE

  Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

  3. GRATIS CONSULT

  Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

  Klanten die we geholpen met zoekmachine optimalisatie

  Vraag nu een gratis SEA analyse aan t.w.v. €575!

  Haal het maximale uit jouw Adwords campagne

  Met een gratis SEA scan leggen wij de pijnpunten van uw Adwords campagne haarfijn uit en vertellen wij u wat u er vervolgens aan kunt doen. Geheel gratis en vrijblijvend!