SEA analyse

Je wilt gaan starten met online adverteren en je bent op zoek naar een SEA expert? Of heb je al campagnes lopen, maar leveren die nog niks op? Dan is het verstandig om contact met ons op te zoeken, want onze SEA experts helpen je graag met je huidige Adwords campagnes.

Adverteren op Google kan voor meer leads en omzet zorgen, mits alles correct en optimaal ingericht is. Wanneer je Adwords uitbesteedt aan Online Ambition, ontwikkelen wij een campagne met een maximaal rendement.

Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor gratis advies over de gebruiksvriendelijkheid van de website én hoe je deze het beste in kunt delen om zoveel mogelijk conversies binnen te halen.

  Bovenaan in Google staan met SEA

  Bij adverteren in Google komen er tal van factoren om de hoek. Wat is bijvoorbeeld het budget wat je te besteden hebt, welke doelgroep wil je bereiken en op welke relevante zoektermen wil je gevonden worden? Dit zijn allemaal zaken waar je vooraf al over nagedacht moet hebben.

  Maar met de juiste kennis en expertise in deze concurrerende markt kunnen we jouw bedrijf en website direct verder helpen. Zo is het inkopen op belangrijke zoektermen al lang niet meer de norm, maar spelen er veel meer factoren mee bij een rendabele Adwords campagne.

  Door samen te werken met een Google Ads specialist, weet je zeker dat er meer focus komt op het genereren van leads. Het zelf beheren van Google Adwords kost veel tijd en vooral wanneer je niet over de benodigde kennis beschikt, zal het advertentiekanaal niet optimaal benut worden en blijven daardoor goede resultaten achter. En dat is natuurlijk eeuwige zonde.

  Vraag een SEA scan aan bij één van onze SEA experts

  Ben je zelf geen expert in Google Adwords of heb je geen specialist in Adwords? Of heb je gewoonweg niet de tijd hiervoor? Dan raden we je echt aan om vandaag nog een gratis SEA scan aan te vragen. In deze scan kijken we of naar de huidige campagnes of naar de mogelijkheden die je website hebben voor online adverteren. Later in een persoonlijk gesprek vertellen we precies onze bevindingen en mogelijkheden. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis SEA scan aan!

  seo specialist inhuren

  Joeri

  Marketing Directeur

  Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Online Ambition als onze vaste online marketing consultant. Zeer tevreden over onze samenwerking en ook onze klanten lopen weg met de specialisten van Online Ambition.
  seo specialist

  Tim Hoogvliet

  Eigenaar Tassen4jou

  Dit geweldige online marketing bureau heeft onze website top posities in de Google zoekresultaten gezorgd. Op dit moment staan we nog steeds met meer dan 150 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

  WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN INTAKE GESPREK HEB AANGEVRAAGD?

  1. AANVRAGEN INTAKE GESPREK

  Nadat je het aanvraagformulier voor de SEA intake gesprek hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de SEA scan nog exacter uitvoeren.

  2. SEA ANALYSE

  Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

  3. GRATIS CONSULT

  Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

  Klanten die we geholpen met zoekmachine optimalisatie

  Vraag nu een gratis SEA analyse aan t.w.v. €575!

  Haal het maximale uit jouw Adwords campagne

  Met een gratis SEA scan leggen wij de pijnpunten van uw Adwords campagne haarfijn uit en vertellen wij u wat u er vervolgens aan kunt doen. Geheel gratis en vrijblijvend!