SEA consultant

Een SEA consultant kan je huidige campagne optimaliseren en meer rendabel maken. SEA is namelijk door de jaren heen veel meer dan een paar woordjes inkopen en zichtbaar zijn op de betaalde plekken van Google.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van SEA vrijwel oneindig en gaan de ontwikkelingen ook razendsnel. Met onze SEA consulting kunnen wij je helpen met het goed instellen van alle SEA campagnes en deze nog meer rendabel maken.

  Wat is onze werkwijze en waarom is het succesvol?

  De start van een succesvolle SEA campagne start met het bespreken van de doelstellingen van de campagne. Vervolgens bespreken we de advertenties, landingspagina’s en doelgroepen. Daarna zullen de verschillende campagne opties besproken worden, want remarketing of display advertenties kunnen zeer interessant zijn voor jouw website.

  Wanneer alles besproken en doorlopen is, werken wij aan een strategie en helpen we met de implementatie hiervan. Dan wanneer alles staat starten we de campagne op. Ons advies is om de eerste periode te gebruiken voor het verzamelen van data en om te kijken of alles volledig geoptimaliseerd is. Dan wanneer de eerste conversies binnengehaald zijn bouwen we de campagne verder uit.

  Dagelijks houden we de campagne resultaten in de gaten en blijven de bestaande campagnes optimaliseren. Dit doen we door te testen met nieuwe woordgroepen, campagne advertenties en het gebruik maken van verschillende landingspagina’s. Dit allemaal zorgt ervoor dat we elke SEA campagne zo rendabel mogelijk is en blijft.

  SEA consulting op een hoog niveau

  Een goede advertentiecampagne kan teniet gedaan worden door een zwakke website of een website die een lange tijd onvindbaar kan zijn zonder een SEA campagne op maat. Daarom nemen wij dit ook mee in het creëren van succesvolle SEA campagnes.

  Wij gaan verder, waar andere SEA bureau’s stoppen. Ons doel is optimaal rendement en 100% tevredenheid. Zou je graag willen weten wat wij voor jouw website en Adwords campagnes kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in en wij zorgen ervoor dat jouw SEA campagne een succes wordt!

  seo specialist inhuren

  Joeri

  Marketing Directeur

  Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Online Ambition als onze vaste online marketing consultant. Zeer tevreden over onze samenwerking en ook onze klanten lopen weg met de specialisten van Online Ambition.
  seo specialist

  Tim Hoogvliet

  Eigenaar Tassen4jou

  Dit geweldige online marketing bureau heeft onze website top posities in de Google zoekresultaten gezorgd. Op dit moment staan we nog steeds met meer dan 150 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

  WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN INTAKE GESPREK HEB AANGEVRAAGD?

  1. AANVRAGEN INTAKE GESPREK

  Nadat je het aanvraagformulier voor de SEA intake gesprek hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de SEA scan nog exacter uitvoeren.

  2. SEA ANALYSE

  Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

  3. GRATIS CONSULT

  Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

  Klanten die we geholpen met zoekmachine optimalisatie

  Vraag nu een gratis SEA analyse aan t.w.v. €575!

  Haal het maximale uit jouw Adwords campagne

  Met een gratis SEA scan leggen wij de pijnpunten van uw Adwords campagne haarfijn uit en vertellen wij u wat u er vervolgens aan kunt doen. Geheel gratis en vrijblijvend!