SEA check

Vraag vandaag nog de gratis SEA check aan! Een handige quickscan voor jou lopende campagnes in Google Adwords.

Maximaliseer jouw lopende advertenties met de gratis SEA check

Het is goed mogelijk dat jouw Adwords campagne maandelijks geld aan het verliezen en onnodige kosten maakt. Dit kan door de verkeerde inrichting van je campagne komen, zoekwoorden die irrelevant verkeer trekken of de targeting klopt niet.

Het zijn allemaal belangrijke aspecten die voor een verspilling van het Adwords-budget kunnen zorgen. Door hier de bezem flink heen te halen, kun je op korte termijn al snel besparen en bovenal je campagne vele malen beter laten presteren.

  Wat wordt er precies gecheckt met een SEA check?

  Na jouw aanvraag zullen onze specialisten een kijkje in het account nemen en bekijken wat momenteel veel beter kan. Hierbij kijken we naar de volgende punten;

  • Is het account overzichtelijk en goed ingedeeld
  • Worden de juiste zoekwoorden getarget
  • Zijn de advertenties optimaal ingericht
  • Zijn er campagnes/advertenties die de klant veel geld verliezen
  • Welke kansen worden er nog niet benut

  Via deze pagina kun je een gratis aanvraag doen, waarna wij graag vrijblijvend jouw campagne na. Vul het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk met je op.

  Daarna zal één van onze specialisten een SEA scan uitvoeren om de belangrijkste verbeterpunten in kaart te brengen. Alle bevindingen zullen dan gedeeld worden in een beknopt rapport.

  seo specialist inhuren

  Joeri

  Marketing Directeur

  Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Online Ambition als onze vaste online marketing consultant. Zeer tevreden over onze samenwerking en ook onze klanten lopen weg met de specialisten van Online Ambition.
  seo specialist

  Tim Hoogvliet

  Eigenaar Tassen4jou

  Dit geweldige online marketing bureau heeft onze website top posities in de Google zoekresultaten gezorgd. Op dit moment staan we nog steeds met meer dan 150 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

  WAT GEBEURT ER NADAT IK EEN INTAKE GESPREK HEB AANGEVRAAGD?

  1. AANVRAGEN INTAKE GESPREK

  Nadat je het aanvraagformulier voor de SEA intake gesprek hebt ingevuld, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Met de door jou verstrekte achtergrondinformatie kunnen we de SEA scan nog exacter uitvoeren.

  2. SEA ANALYSE

  Onze specialisten gaan na de aanvraag direct aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de SEA score van jouw campagnes.

  3. GRATIS CONSULT

  Na het afronden van de analyse maken lichten we dit graag aan je toe in een gratis consult. We zullen de resultaten persoonlijk met je bespreken en vertellen wat er nodig is om beter te adverteren in Google.

  Klanten die we geholpen met zoekmachine adverteren

  GRATIS SEA INTAKE GESPREK

  Ondernemers en bedrijven kunnen niet meer zonder een goede website en online adverteren in Google!

  Met een gratis SEA scan leggen wij de pijnpunten van uw advertentiecampagnes haarfijn uit en vertellen wij u wat u er vervolgens aan kunt doen. Geheel gratis en vrijblijvend!