Wat klanten over onze diensten zeggen

Binnen een half jaar heeft Online Ambition Tinki.nl in de top 3 van Google.nl op hondenverzekering gekregen. Ze doen wat ze beloven!

– Gerben Lievers

Website binnen een week live. Communicatie tussen ons en de SEO specialisten van Online Ambition was altijd goed. Een aanrader.

– Betty Vermelo

Na 5 jaar nog steeds erg blij met de diensten van Online Ambition. Goed vindbaar en professioneel. Onmisbaar voor mijn bedrijf!

-Theo Hogendorp

Gevonden worden op Google

Gevonden worden op Google? Beter gevonden worden op google is alleen maar belangrijker geworden. Het hebben van een website alleen is niet meer genoeg, want beter gevonden worden in Google zorgt er immers voor dat je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten. Maar hoe kan ik beter gevonden worden op internet?

SEO Apeldoorn

Al meer dan 1500+ klanten gingen je voor!

Vraag een gratis offerte aan

Het is een vraag die veel ondernemers zich afvragen, want hoe hoger je staat, hoe beter. Zo zorgt de top 3 in Google.nl de meeste kliks op en zijn daarmee dan ook het meest gewild. Als website-eigenaar wil je natuurlijk daar tussen staan en beter gevonden worden met google. Echter hoe kun je zo hoog komen en word je dus zo goed gevonden in Google?

Beter gevonden worden door Google is goud waard

Het zorgen dat je zo goed mogelijk gevonden wordt heet zoekmachine optimalisatie oftewel Search Engine Optimalisation (SEO). Zoekmachine optimalisatie is een traject en zeker geen goedkoop trucje. Wanneer je dit op de verkeerde manier doet, zal Google hierachter komen, en ervoor zorgen dat je hiervoor gestraft wordt.

Waar je beter gevonden worden op internet vroeger met keyword stuffing en spamming goed weg kon komen, draait nu beter gevonden worden op internet om kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en autoriteit. Het algoritme van Google blijft zich continu innoveren en veranderen om zo ervoor te zorgen dat de “beste resultaten” altijd bovenin Google komen te staan.

Beter gevonden worden Google begint uiteraard bij de basis en dat is een goede geoptimaliseerde website. Als de basis van je website niet in orde is, dan zal het al erg moeilijk worden om hoger in Google te komen. De techniek van de website wordt vaak vergeten wanneer naar de online vindbaarheid van een website gekeken wordt.

Laad je website snel en is je navigatiestructuur wel op orde? Welke pagina’s zijn er op je website en waarop focussen deze pagina’s zich op? Hierbij is het belangrijk dat elke pagina goed gevonden wordt. Bepaal dus eerst goed waar je op gevonden wilt worden, want dit leidt de eerste fase van een zoekmachine optimalisatie traject in.

Beter gevonden worden op google door Online Ambition

Wil je vandaag starten met het beter gevonden worden in Google? Dan is zoekmachine optimalisatie van Online Ambition zeker iets voor je. Met onze strategie, kennis en ervaring kunnen we vaak al binnen twee maanden aantoonbare resultaten boeken. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!