facebook adverteren

Facebook Adverteren

Eén van de belangrijkste factoren van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste doelgroep. Adverteren op Facebook komt dit voor adverteerders steeds dichterbij.

Door gebruik te maken van demografische en geografische gegevens die Facebook beschikbaar stelt, is gericht adverteren gemakkelijker dan ooit. Dit in combinatie met de sociale context waarin de advertenties getoond worden, maakt dit het medium nog krachtiger. Met meer dan 8 miljoen gebruikers in Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos.

Facebook adverteren geschikt voor mij?

Facebook adverteren is in de jaren ontzettend gegroeid, want de advertenties op Facebook bevatten zowel tekst als afbeeldingen. Dit brengt uiteraard meer mogelijkheden om uw boodschap goed over te brengen. Indien de advertenties goed ingezet worden, kunt u ook nog eens gratis likes ontvangen, waardoor de advertenties een viraal effect genereren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een Facebook retargeting campagne.

Voordelen van Facebook adverteren:

  • Branding en naamsbekendheid
  • Productintroducties
  • Direct Sales
  • Loyalty acties (gericht op bestaande klanten)
  • Genereren van meer Facebook fans voor een merk
  • Promoten van Facebook Apps of acties
  • Zowel campagnematig als 24/7 inzetbaar

De meeste adverteerders, mediabureaus en reclamebureau’s hebben vaak niet de specifieke ervaring en kennis in huis om het maximale rendement uit uw Facebook advertenties en campagnes te halen. Daarnaast beschikken ze vaak ook niet over de juiste Facebook Ads Tools om het maximale uit uw campagnes te halen.

Dit kan helaas leiden tot afgekeurde advertenties, dure kliks, onvoldoende resultaat en het trekken van de verkeerde conclusies. Online Ambition ontzorgt op het gebied van het opzetten van de campagnes tot aan de rapportages. Daarnaast zorgen we altijd voor het behalen van een maximale resultaat uit elke campagne.